Dag 3: rustig dagje/man in de bosjes

Goeie morgen dag drie!

Vandaag ga ik naar mijn lieve oom Tom in Ven-Zelderheide een uurtje bij mijn camping in Groesbeek vandaan.

 

Ik laat mijn tent op de camping staan en besluit een nachtje extra op de camping te blijven. Het continue gereis, sochtends weg savonds aankomen en naar bed, en het gestruggle dat daar bij komt kijken als je Eva heet, maakt dat ik ook erg verlang naar een momentje niks doen.

 

Maar eerst naar mijn (te) gekke oom Tommie! Hij woont al 20 jaar in een 'keet' die in een boomgaard staat. Ik heb er ooit in mijn leven kort een keer gekeken, maar hij ontvangt eigenlijk geen bezoek.

Niet omdat hij niet van mensen houdt, maar hij woont in hele grote ''georganiseerde bende''.

 

Om 11:00 uur kom ik aan en we zijn zo bij elkaar te zien! De boomgaard waar hij woont is prachtig en om de keet kan ik alleen maar lachen.

Het is er misschien een bende, maar het is er niet vies! En Tom is daar heel gelukkig en ik ben ook heel gelukkig om daar bij hem te zijn.

 

Voor je weet zijn we verwikkeld in prachtige gesprekken en wordt er weer buitengewoon hard gelachen. Terwijl ik op z'n bed plof, bakt hij pannenkoeken!  Pannenkoeken met frambozen, kwark en fruitvliegjes. Haha, dat laatste is een grapje.

 

Om half 2 gaat Tom naar zijn werk om vervolgens 1:00 Snachts weer thuis te komen. Ik besluit mijn tent op te halen en nachtje bij hem te blijven kamperen in de boomgaard. Ik dacht dat wel even snel te doen. Even douchen, stuk fiets, tent in pakken en klaar. Maar wederom vliegt de tijd en ben ik 20:00 pas weer thuis bij de keet. Ik ben door prachtige wegen in Duitsland gekomen en het vakantie gevoel is er meer dan ooit tevoren. Ik wilde nog boodschappen halen, maar alles was al dicht. Ik voelde de honger al kloppen! (Hongerklop) dus heb het koken van de 'planning' geschrapt en een pizza opgehaald in het dorp.

 

In de boomgaard was ik nu echt alleen.  Daar keek ik wel even naar uit! Rust! Tsja zou je denken! Nee hoor, ineens werd ik me bewust van alle geluiden en passeerde de gekste gedachten de Revu. Ookal was de boomgaard afgesloten, volgens mij lag er iemand in de bosjes.. 

En ja dat was ook zo, die iemand was een mega schattig leuk egeltje! Ah oké, vandaar daar dat geritsel.

 

Mijn systeem stond weer lekker op hyperalert wat maakte dat ik ook niet in slaap kwam. Om 1:00 kwam Tom de redder gelukkig thuis. Na wat flauwe grappen en een kopje thee, ben ik mijn tent weer in gedoken en heb ik heerlijk geslapen op naar dag 4!